Meer nieuws...

Rotaryclub Wageningen biedt kunstwerken te koop aan

Alle schilderijen zijn inmiddels verkocht.

In 2013 hebben scholieren van Pantarijn in opdracht van Rotaryclub Wageningen grote schilderijen gemaakt ter versiering van de bouwplaats voor De Wijde Wereld, Het is een prachtige, kleurrijke collectie geworden. Het huis is bijna klaar, de bouwhekken en schilderijen zullen binnenkort verwijderd worden. De schilderijen zien er na 1½ jaar buiten in zon, regen en wind, nog zo goed uit dat zij een tweede leven kunnen beginnen. Daarom is er besloten om ze te koop aan te bieden en de opbrengst te bestemmen voor De Wijde Wereld ten behoeve van de aanschaf van een TV voor de gemeenschappelijke ruimte.

Graag biedt Rotaryclub Wageningen u de gelegenheid om u in te schrijven op één of meer van deze unieke schilderijen. Inschrijvingen moeten voor 1 juli 2014 binnen zijn. Wanneer meerdere personen of organisaties inschrijven voor het zelfde schilderij, dan wordt het gegund aan de hoogst biedende.

Wij hopen dat deze vrolijke schilderijen een mooie nieuwe bestemming zullen krijgen en dat u bij de prijs bepaling, met goede doel in gedachten, uw hart zult laten spreken.  

Alle schilderijen zijn inmiddels verkocht.