Meer nieuws...

Nieuwe bestemming schilderijen

tuindorptuindorp

De dertig mooie schilderijen, gemaakt door leerlingen van het Pantarijn, die het afgelopen jaar aan de bouwhekken en later aan de steigers aan het Spijk hingen hebben allemaal een nieuwe bestemming gekregen. Rotary Club Wageningen heeft ze per opbod verkocht wat een bedrag van €655,- heeft opgeleverd! Hier gaan we een mooie TV van kopen. Dan blijft er nog wat geld over en daar hebben we een leuk idee voor:  Iedere bewoner kiest een mooi schilderij uit (van allemaal hebben we een foto) en daarvan laten we een naambordje maken voor bij de deur van het appartement.
Ook de gemeente kwam in het bezit van drie schilderijen en deze werden vrijdagmiddag 11 juli aangeboden aan Speeltuinvereniging Tuindorp door burgemeester Geert van Rumund geassisteerd door Myra en Luuk. De Rotary Club schonk er ook nog drie, zodat de onlangs grondig verbouwde en aangepaste speeltuin aan de Floralaan er nu nog vrolijker uitziet. Tuindorp is sinds begin dit jaar, dankzij hulp van de NSGK,  ook geschikt voor kinderen met een beperking. Dit vinden wij van De Wijde Wereld natuurlijk een hele goede zaak!
Na afloop werden we door de voorzitter en andere medewerkers van Tuindorp door de mooie speeltuin rondgeleid, terwijl vele kinderen heerlijk speelden op deze zonnige middag. We sloten af met een drankje en een hapje en een praatje met de burgemeester.