Meer nieuws...

Zonnige feestelijke opening De Wijde Wereld

Zaterdag 18 april 2015 werd in een feestelijk ingericht Torckpark de opening van De Wijde Wereld gevierd. Naast bewoners, ouders en begeleiders waren er Vrienden van De Wijde Wereld, buurtgenoten en genodigden. Burgemeester van Rumund las een speciaal voor De Wijde Wereld gemaakt gedicht van stadsdichter Martijn Adelmund voor. Lex Janssen van de Woningstichting en Stella Efdé, voormalig wethouder, feliciteerden de bewoners met hun mooie huis. Na een grappige act van MoMo theater werd het gevelbord van De Wijde Wereld bevestigd en was de opening een feit.
Gelegenheidskoor Bowlespark zong een lied over de geschiedenis van Wageningen en Just4Fun had voor de bewoners een speciaal Wijde Wereld-lied gemaakt. De middag werd afgesloten met muziek van The Geofrogs uit Bennekom. Ondertussen konden de aanwezigen verder genieten van hun High Tea en het prachtige weer!

Het Openingsfeest van De Wijde Wereld is mede mogelijk gemaakt door:
Lazuur, Vakschool Wageningen, De Snoeptiek, Bakker van Voorthuizen, Molen De Vlijt, Albert Heijn uit Wageningen, Dagactiviteitencentrum In Goede Aarde uit Ede en het Rembrandt College uit Veenendaal.
Namens iedereen van De Wijde Wereld
Hartelijk dank!